شنبه ۲۰ خرداد ۰۲ | ۱۷:۵۳ ۱۵ بازديد
پی دی اف مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز جلد 1 نجف دریابندری 985 صفحه پی دی اف را برای شما آماده شده است.
دانلود رایگان کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز pdf
کتاب مستطاب آشپزی pdf
کتاب آشپزی نجف دریابندری pdf
دانلود کتاب مستطاب آشپزی
پی دی اف مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز جلد 1 نجف دریابندری 985 صفحه پی دی اف را برای شما آماده شده است. در این کتاب جذاب شما دوستان عزیز مهارت ها و تجربه های لازم را در فنون آشپزی،غذاها و آشپزی ملل و مردمان مختلف جهان خواهید آموخت. همچنین مواد غذایی و ابزار مورد نیاز برای آن مواد را بشناسید و ذخیره کنید. در نهایت این کتاب مجموعه ای واقعی از دستور پخت های ایرانی و خارجی را به شما ارائه می دهد.
فهرست مطالب کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز 1 نجف دریابندری:
- فصل اول: مکتب های مادر
- فصل دوم: آشپز ایرانی
- فصل سوم: آشپزی هندی
- و …
- فصل سی و سوم: سالاد سفید
بازار کار و آینده شغلی آشپز
آشپز می تواند در مکان های مختلف از جمله هتل ها، رستوران ها، فست فود ها، مراکز تهیه غذا و یا آشپزخانه های صنعتی کار کند. با داشتن تجربه و صلاحیت کاری کافی می تواند سر آشپز یا مدیر آشپزخانه شود. همچنین می تواند مدیر رستوران شده و به صورت کیترینگ با سازمانها و شرکت های مختلف قرارداد ببندد. آشپز می تواند به طور مستقل کار کرده و برای خود رستوران، فست فود یا مرکز تهیه غذا راه اندازی کند همچنین در دنیای امروزه بر پایی کلاس آشپزی و دوره های آشپزی از استقبال بی نظیر برخوردار خواهد بود.
در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین کلاس آشپزی تهران آشنا کنیم تا چنانچه تمایل داشتید در دورهای آموزش آشپزی شرکت کنید بتوانید راحت تر تصمیم گیری و دوره مناسب را انتخاب کنید.آموزشگاه های آشپزی دورهای خاص و متداول طبق استاندارد سازمان آموزش پرورش فنی و حرفه ای برگزار می کنند که در نهایت بتوانید با شرکت در آزمون پایان دوره مدرک رسمی و بین المللی از طرف سازمان فنی و حرفه ای دریافت کنید.
آشپز درجه ۱ :
در این دوره حدودا آموزش ۵۰ مدل غذاهای سنتی، غذاهای فانتزی، غذاهای ملل، سالاد،پیش غذا، اردور های بین المللی، سوپ ها و مرباها ارائه می گردد.
بعد از غذای چرب چه بخوریم؟